Programa de la Cerimònia del Lliurament d'orles del curs 2012-2013

BENVOLGUDES FAMÍLIES

Ens plau convidar-vos al Centre Cívic de Polinyà el proper dimecres 5 de juny de  12h a 13:30h al lliurament d’orles als alumnes de quart d’ESO i de segon de Batxillerat.

Aprofitarem per donar els aliments comprats amb la recaptació del IV Concert Solidari que es va realitzar el passat 1 de març al BANC D’ALIMENTS de Polinyà.

Acabarem l’acte amb unes coreografies i cançons preparades alumnes de l’institut.

Us esperem a tothom!

Agraïm a totes les persones i entitats que han fet possible i han col·laborat en aquest projecte.

Cordialment


Equip Directiu  i Claustre de professors

PROGRAMA D’ACTES

12 Inici de l’acte, lliurament al BANC D’ALIMENTS de Polinyà dels diners recaptats en el IV Concert Solidari organitzat per l’ Institut a càrrec del Coordinador de cohesió social i interculturalitat  Gustavo Aguado i els alumnes: Mònica Mata, Pilar Litrán, Fernando Sánchez, Anna Mª Muñoz i Mònica Medina.

12:10 Lliurament d’orles a 4t ESO a càrrec dels tutors: Roger Ravés, Lola Corredor, Helena Montero i  un representant AMPA.
  
12:25 Lliurament d’orles a 2n Batxillerat a càrrec del tutor Andreu Nadal i un representant AMPA.
  
12:35 Lliurament dels premis de l’ Investijove, la Gimcana literària de Sant Jordi   i a la dissenyadora del cartell del IV Concert Solidari a càrrec de Gustavo Aguado i Carmina Altesa. Reconeixement de la tasca realitzada als alumnes de 3r A per la Campanya de recollida de TAPS al llarg de tot el curs.

12:40  Coreografia a càrrec dels alumnes Bea, Eva, Leyre, Alba i Xavi

12:45  Coreografia del grup " TEEN DANCERS " a càrrec de les alumnes Andrea, Sonia, Jennifer O, Patricia, Noelia i Jennifer H.

12:50 Coreografia del grup “DANCE IT CREW” a càrrec de les alumnes: Laura, Carol, Andrea, Irene, Carla Paula i Sara.

13  Interpretació de les cançons:
Que tinguem sort  ” i  “   Nothing else matters”
Christian Punzano, Mikel Sáez, Iñaki Sáez, Iria Fernández, Mireia León, Alejandro Pemán, Thais Alcalà, Dani Rico i Miquel Orts.  

13: 30 Comiat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada