Consell de Delegats 2013-2014

El passat divendres 18 d'octubre es va constituir el Consell de Delegats de l'Institut de Polinyà amb el Delegat i Subdelegat de cada grup. En la reunió també van ser presents: el representant dels alumnes al Consell Escolar del centre , el professor encarregat de dinamitzar les activitats del Concert Solidari, l'Investijove i el grup de teatre, i la directora.

En la sessió es van presentar totes les activitats previstes per aquest curs i els delegats i subdelegats van contestar una enquesta per valorar les activitats realitzades el curs passat i fer propostes per les d'aquest any.

Aprofitem per recordar-vos que des de l'institut s'organitza una activitat extraescolar de teatre els divendres de quatre a sis de la tarda amb una monitora especialtizada en arts escèniques. Si esteu interessats. Poseu-vos en contacte amb el professor Gustavo.

Per acabar us deixem unes imatges de la sessió de treball. Si voleu consultar els dies de reunió trobareu més informació en la nostra pàgina web. i si voleu tenir més informació de les activitats del centre consulteu les notícies que s'actualitzen un cop per setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada