Zombis a l'institut

Enguany els alumnes de primer treballen la competència bàsica de llengua castellana mitjançant l'eina creativa del teatre. Aquesta matèria és una optativa trimestral on treballem amb diferents jocs la millora de la dicció oral i lectora, la memòria, la creació d'un personatge totalment allunyat de l'alumne/a, la improvisació, la creativitat escrita... Però sobretot és un espai de desinhibició.
En una de les classes els alumnes van proposar fer quelcom diferent pel dia de la castanyada. Alguna actuació davant d'un públic real i en directe. Aprofitant la il·lusió que tenien, vam organitzar "Els zombis envaeixen l'institut". 
Els van preparar a casa les disfresses, a classe vam fer sessions de maquillatge i coreografia de cada personatge. Tot això, amb l’ idea de sorprendre els altres companys de primer durant l'hora d'optativa.

El resultat va ser d'allò més divertit, terrorífic i llaminer...

Personalment em quedo amb la reflexió que alguns feien després de l'actuació:

"ha sido el día más feliz de mi vida", "después de esta experiencia ya no me da vergüenza nada"...

Gràcies als alumnes de primer, a la direcció del centre per confiar en l’activitat i a les companyes que ens van ajudar a fer un dia diferent.

Lola C

Si voleu podeu veure els "visitants" que van passejar per l'institut el passat dijous 31 d'octubre podeu mirar les següents imatges, esperem que passeu una bona estona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada