V GIMCAMÀTICA A POLINYÀ

El passat dijous 22 de maig de 2014 els alumnes de sisè de les Escoles Pere Calders i Roser Capdevila de Polinyà i els alumnes de primer d'ESO de l'Institut Polinyà van compartir en la Placa de la Vila per cinquè any  consecutiu una jornada d'activitats al voltant de les matemàtiques. Aquest any han participat 175 alumnes.

Durant les classes prèvies  s’ha treballat en grups de 4 alumnes a les aules preparant un problema-joc de matemàtiques per plantejar als altres companys.

Durant una hora, i per parelles es va jugar als jocs matemàtics elaborats per l’alumnat. Dels quatre components dels grups, dos jugaven durant mitja hora i els altres dos explicaven a la resta el seu joc matemàtic, en acabar la mitja hora es canviaven els responsables de les proves.


La Gimcamàtica està organitzada pels professors de matemàtiques dels tres centres i és un bon moment per la trobada de professors i alumnes dels diferents centres.

El Servei Educatiu Vallès Occidental VIII, amb seu a Castellar del Vallès. I compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Polinyà.

La regidora d'Educació, Felisa Garcia, i l'alcalde de la ciutat, Ramon Mayoral, han participat de la jornada i han fet la cloenda de l'activitat.
 


Us deixem un recull d'imatges per si voleu recordar l'esdeveniment i un enllaç a on podreu trobar més imatges realitzades per Màrius  Massallé dels Serveis Educatius del Vallès Occidental.




1 comentari:

  1. Aquesta activitat està molt bé. Deu ser una currada però val la pena. Gràcies.

    ResponElimina