TREBALLS DE RECERCA CURS 2014-2015

Benvolguts amics, 
Un any més ens reunim a la biblioteca de l´institut per assitir a la defensa del treball de recerca que els nostres alumnes de 2n de batxillerat faran durant aquests dos dies. El treball de recerca no és un treball més dels que es puguin fer durant els dos cursos de batxillerat, sinó que és el TREBALL en majúscules on l´alumne ha de demostrar el seu grau de maduresa intel.lectual, la seva empenta a l´hora de prendre iniciatives, ha de vèncer la seva timidesa i anar a tocar portes més enllà de l´institut o de casa seva, ha de demostar que sap redactar i presentar les seves idees, i com no, ha de demostar el seu saber fer i estar a l´hora d´exposar-les en públic. 
No és una tasca fàcil, i en aquest sentit cal destacar l´acompanyament i ajuda que proporcionen els seus tutors, tant els d´aquí com els que la Universitat Autònoma de Barcelona posa a la nostra disposició a través del programa ARGÓ, que suggereixen i proposen matisos en la línia d´investigació original de l´alumne i en fan la primera correcció. 
Com veieu són moltes les tecles que s´han de tocar, i que a vegades no sonen com voldríem però que hem de continuar afinant per a què sonin harmòniques . El treball de recerca és això: un conjunt d´elements diversos que finalment tal dia com avui han de sonar bellament. 
Com deia el savi: “amargues són les arrels de l´ estudi, dolços són els seus fruits” Gràcies per la vostra amable atenció.

Andreu Nadal.
Tutor de segon de Batxillerat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada