L'AMISTAT, GRAFFITI INSTITUT POLINYÀ MAIG 2015



Aquest curs una quinzena d'alumnes han realitzat un Taller de graffiti amb Jonathan Parralejo (Artista de Polinyà) al pati de l'institut. Hi han col.laborat els Departaments de Dibuix i d'Orientació, l'Equip Directiu, l'AMPA i l'Ajuntament de Polinyà.

Un dels objectius d'aquesta experiència ha estat donar un lloc a l'Educació Artística en el centre, un espai a on valorar la creativitat i la seva importància en el desenvolupament de la persona. També potenciar la imaginació i l'expressió artística com a formes de canalització dels sentiments i socialització.

El graffiti és un art proper als adolescents, urbà, actual i engrescador. El taller s'ha dut a terme en un ambient lliure i voluntari, l'alumnat ha desenvolupat estratègies de cooperació i de planificació de les diferents etapes d'un projecte artístic.

Un altre objectiu ha estat el de donar veu a l'alumnat, valorar la seva opinió, reconèixer la seva feina, potenciar el seu esperit crític, la seva autoestima, i valors com l'amistat i el respecte.

També facilitar que els/les alumnes deixin la seva petjada a l'institut, en forma d'obra artística perdurable, augmentant així el sentiment de pertinença al centre i millorant la relació amb la comunitat educativa.

Arnau Rodellar
Us deixem unes imatges del procés de creació del graffiti que els alumnes van batejar amb el nom: "L'AMISTAT".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada