ENLAIRAMENT DE GLOBUS


Divendres 5 de juny vam realitzar una  activitat  de convivència  en la que van participar alumnes, professors , pares i mares. 
L'acte consistia en portar una samarreta blanca, escollir a les tutories un missatge, escriure'l en un full que portava l'adreça de l'institut i enganxar-lo en un globus amb la finalitat d'enviar un missatge de solidaritat al voltant de Polinyà. Ens faria molta il.lusió que alguna persona es posés en contacte amb nosaltres per dir-nos que ha trobat un.
La cultura no evoluciona si no es a travEs del contacto con otras culturas

Europa és una societat plurinacional i pluricultural

La diversidad siempre es fuente de conocimiento y reflexión

Tots igualS I tots diferents

La creativitat únicament pot produir-se amb la diferència
El respeto es la norma básica para vivir en sociedad

Els rumors sobre els que són diferents  amaguen la realitat.

“Nadie nace odiando a otra persona por el color de su piel, o su origen, o su religión.

La gente tiene que aprender a odiar, y si ellos pueden aprender a odiar, también se les puede enseñar a amar, el amor llega más naturalmente al corazón humano que su contrario.” Nelson Mandela

La mejor manera de comprender una cultura es tener el privilegio de convivircon ella.
PER UN MÓN ON SIGUEM SOCIALMENT IGUALS I HUMANAMENT DIFERENTS

Desitgem que gaudiu de les imatges de la preparació en les aules  i en la pista i del vídeo


Activitat relacionada amb la interculturalitat feta al pati de l'INS Polinyà el 5 de juny del 2015 (música utilitzada "Mestizaje" de Ska-p i "New Day- final segment" de Watered)




1 comentari:

  1. Un bonic acte, només comentar que fos bo que s'haguès fet servir cordill de cotó biodegradable en comptes de cinta de regal que no ho és... i ja posats, no sé si és el cas però els globos dels "xinos" no són 100% biodegradables, haurien de ser de làtex 100% biodegradable per tal de no deixar cap impacte mediambiental en una activitat tant maca... no trenquem unes coses pe arreglar unes altres.... ;) enhora bona!

    ResponElimina