FI DE CURS 2013

Aquesta darrera setmana ens sentim molt orgullosos d'haver pogut compartir amb dos alumnes de l'institut de segon de Batxillerat, el seu reconeixement acadèmic dels treballs de recerca presentats al 11 Certamen Minerva celebrat el passat dimarts 18 a la sala d'actes del Roure de Polinyà.
L'Àngel Ruiz Rubio presentava el seu treball " La premsa i el tractament de notícies de gran interès general: el cas del moviment 15-M "  i la Glòria Tornero Ibars "Representació iconogràfica del mite de Judith i Holofermes a l'Edat Moderna". Una còpia dels treballs resta a la biblioteca de l'institut a la vostra disposició.

Ha estat també molt emotiu assistir a la representació teatral preparada per uns alumnes de l'institut al Centre Cívic el passat divendres 21, fruit de tot un curs de treball  constant i regular del taller de teatre en el que han participat com activitat extraescolar.

Amb aquesta petita selecció d'imatges ens acomiadem fins al setembre tot desitjant-vos unes bones vacancesCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada