PREMIS EFIM 2012-13 DE FOTOGRAFIA DE PATRIMONI

Dimarts 18 de juny l'alumne Àngel Ruiz Rubio va rebre un guardó com a finalista de la 18ª edició de l'Experiència Fotogràfica Internacional de Monuments (EFIM), per la fotografia realitzada el passat mes d'abril en una sortida de l'àrea de clàssiques realitzada al jaciment d'Empúries.


Aquest any l'experiència EFIM ha reunit 1360 participants i unes 3000 fotografies d'alumnes i professors de tots els centres educatius de Catalunya. Els deu primers guardonats viatjaran a Estrasburg el proper mes de desembre per compartir experiències amb alumnes i professors de centres de la Unió Europea. Els finalistes, com l'Àngel, tindran l'oportunitat de rebre una masterclass de fotografia de patrimoni a càrrec d'especialistes el proper mes de setembre.

L'acte es va celebrar al Palau Moja, que actualment és la seu de la Direcció de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya, a les Rambles de Barcelona. Va ser presidit pel seu director i va comptar amb la presència del jurat, que va explicar els  valors apreciats a cada una de les fotografies guardonades.


La nostra enhorabona a Àngel pel seu guardó. Convidem la resta d'alumnes a participar-hi en properes edicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada